EBUU love story

Kdyby Klára byla chlap, tak o nás už dávno píše Rosamunde Pilcher (teda za předpokladu, že by byla na živu). Ne fakt. Tak krásné setkání jsme měly a tak hezký vztah máme a tolik plánů spolu budujeme (ťuky ťuk).

Vezmu to ale popořádku. V červnu 2021 jsem se s EBUU vydala na festival mini. Celý festivalový víkend bylo neskutečné vedro a mě navíc druhý den čekala dovolená. Byla jsem myšlenkami trochu mimo, ale přesto si užívala energii zákazníků a společnosti mé milované Markéty z Kotoloč.

V pátek odpoledne se přiřítila energická krásná blondýna s botama se římským zavazováním (rozuměj až pod kolena), pár minut jsme si povídaly, nasmály se a šla zas dál. Druhý den přišla znova: ,,Tak jsem o Vás přemýšlela a dokonce se mi o Vás i zdálo. Nehledáte náhodou někoho, s kým byste chtěla EBUU sdílet?" ,,Hledám, jak to víte?"

Půl roku jsme se scházely, psaly si, volaly si. Až se z nás staly kamarádky. Další půlrok jsme hlavně čekaly, plánovaly, v tichu budovaly (navzdory minulosti jiný slovo fakt nenajdu). Až se z nás staly parťačky. Jedna má nápady. Druhá vidí cestu k jejich realizaci. To mě baví. Už nejsem sama. Už jsme dvě. A okolo nás začíná být spoustu nových lidí. A protože se kolem EBUU pořád točí tak krásná energie, je úžasné být v jejich společnosti. Máme práci snů. Doufám, že i lidé, co s námi spolupracují, se tak baví. A doufám, že i pro Tebe - pro zákazníka - je EBUU radostí a ne jen obyčejným obchodem.

V příštích měsících se můžeš těšit na nový obchod (nebo možná spíš setkávací místo), naši vlastní kolekci produktů, nové zboží a nové služby. JUCHŮŮŮ!

A protože dětský svět je pohádka, rozhodly jsme se naše nové začátky oslavit pohádkovým focením. Víme, pro koho EBUU děláme. Pro naše děti. Pro naše děti, které žijí v radosti, ve štěstí (nebo by alespoň měly). Pro naše děti, které věří v kouzla a krásu světa (to bysme zase měli i my). EBUU není nástrojem, jak z rodičů vydolovat co nejvíce peněz za dětské vybavení. EBUU je nástrojem, který je tu pro podporu rodičů, pro čistou planetu a dětský smích. S láskou,

 

K+K

 

PS: Kláro, jestli to vidíš jinak, tak nekaž romantiku a nikam to nepiš! :D 

PPS: Kdyby Tě zajímalo, jak EBUU vzniklo a co vedlo k jeho založení, můžeš zabrouzdat do staršího článku - TADY.

PPPS: Kdyby Tě napadlo, jak by EBUU bylo ještě více prospěšné, budeme rádi, když nám napíšeš na napisnam@ebuu.cz.

 

NajduZboží.cz