Hodnocení obchodu

5,0 24 hodnocení
5
24x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Silvie | 4.4.2021
Mily pristup, ochota, moc rada se vratim. Vrele doporucuji :)
O Avatar autora Olga | 31.3.2021
Úžasná myšlenka a nápad, moc milý přístup a originální kousky k zapůjčení/koupi.
K Avatar autora Kateřina | 30.3.2021
Skvělý koncept, příjemné prostředí.
L Avatar autora Lenka | 29.3.2021
Úžasný nápad, krásné zboží, velice rychlá dodávka, skvělá komunikace ;)
K Avatar autora Klara | 28.3.2021
Velmi rychlá dodávka, pěkně zabalené, doporučuji :)
TD Avatar autora Tereza Dohnalová | 23.3.2021
Tenhle obchůdek je prostě láska!
MP Avatar autora Monika Pjatakova | 17.3.2021
Velka spokojnost, rychle vybavenie objednavky a velmi prijemna komunikacia. Urcite vrelo doporucujem!
RO Avatar autora Rebeka van Overloop | 28.2.2021
Skvělý výběr, možnost věci jen vypůjčit, kvalitní zboží, milá komunikace.
J Avatar autora Jana | 23.2.2021
Nakupovat v Ebuu je radost! Ať už online nebo v pokojíčku odkud nejde odejít s prázdnou. Kristýna Vám se vším poradí a budete se tam cítit dobře. Doporučuju!
Avatar autora | 22.2.2021
IL Avatar autora Ivana Lacková | 15.2.2021
Vše v pořádku, bleskově doručení. S nákupem jsem moc spokojená
T Avatar autora Tereza | 8.2.2021
Obchod se skvělým nápadem i servisem - příjemná komunikace, rychlé vyřízení objednávky, krásné balení. Děkuji a doporučuji dál!
Avatar autora | 2.2.2021
Avatar autora | 31.1.2021
Objednávka byla vyřízena velmi rychle, vše bylo krásně a úsporně zabaleno. Ráda nakoupím znovu, pokud bude potřeba!
K Avatar autora Kristýna (Administrátor) 31.1.2021
Moc Vám děkujeme za objednávku i takovou milou recenzi <3
K Avatar autora Klára | 26.1.2021
Objednávka byla velmi rychle vyřízena a zabalena tak, že to potěší každého ekonadšence. A i když jsem kupovala oblečení z druhé ruky, bylo ve skvělém stavu.
K Avatar autora Kristýna (Administrátor) 26.1.2021
Děkujeme, Klárko!
Avatar autora | 22.1.2021
Avatar autora | 8.12.2020
+ Milé jednanání, rychlé dodání, krásné prostředí obchodu

Obchod má svojí jedinečnou atmosféru, v tomto obchůdku si odpočinete od šedi běžných dnů. Rozhodně doporučiju projít si nabídku ručních mýdel a kosmetiky...
Avatar autora | 6.11.2020
Skvělý nápad, finanční úspora, výhoda ve všech směrech! Moc doporučuji!
Avatar autora | 23.10.2020
+ pujcite obleceni a az dite vyroste, zas ho vratite a muze ho pouzit nekdo jiny
+ uspora penez
+ environmentalni setrnost
+ prijemna komunikavce
+ velky vyber
+ maji i hracky
+ pouzivaji vratne obalky, takze v cem vam zbozi doruci, v tom ho zas vratite a nemusite nic resit

Avatar autora | 16.7.2020
+ Rychlost vyřízení, obrovská úspora času, ekologické balení, a dárek navíc. Rozhodně doporučuji!

Nahoru
24 položek celkem
NajduZboží.cz