Díky, roku 2019 – 2020, s pokorou ti dveře otvírám

IMG_7436Mám za sebou dva roky života s EBUU. Rok z toho je na světě. Ten rok byl rychlý, intenzivní, těžký, samozřejmý, neskutečný … báječný.

Po roce mám pocit, že stojím opět na začátku. EBUU poslední měsíce prochází skrytým vývojem. Protože ne všechno je vždycky tak růžový, jak se na první (sociálně mediální) dojem zdá. A protože člověk chce tu práci dělat s co největším efektem, pořádně od podlahy, ale taky si chce dát chleba do úst svých dětí i sebe, musí se to dělat pořádně. A jak se dneska s oblibou používá – S LÁSKOU.

Té lásky, pomoci a podpory jsem s EBUU za poslední rok cítila tolik, že ani nedokážu vyjádřit vděk za všechny zákazníky, partnery, pomáhající maminky, úžasné lidi z byznysu, kterým nejde jen o byznys, ale i za všechny (ne)chápající hatery. Díky za Vás. Že vás s EBUU máme! Bez Vás bychom to nebyli my, neučili bychom se a nevěděli co dál a netroufli si do dalšího roku.

 

 

A co nás v tom roce vlastně čeká? To sami nevíme. Necháme se překvapit a těšíme se na všechno, co v roce 2020 přijde. Protože víte jak … Co vás nezabije, to vás posílí.

 

Děkujeme a těšíme se na další rok s Vámi,

 

Kristýna a EBUU

 

PS: nezapomeňte nás sledovat na našich FB a INSTA profilech. Ať nepřijdete o novinky ;)

NajduZboží.cz