Čika a Tulda, Kapitola II - Čika Jetodobrá

Milé děti,

Čiku s Tuldou už jste potkali. Tak nějak nás ale poprosili, že by se vám chtěli představit blíže. A protože dámy mají přednost, dovolte nám představiiiiiit … Čiku Jetodobrou. Čika je živel plný energie, je to vlastně takové torpédo s křídly. A to vlastně nejen křídly, ale i zobáčkem. Ona ti vám táááák ráda povídá a vyptává se na všechno, co ji zajímá. Nejvíc ji ale lákají informace o zákonitostech vesmíru, atrologických polohách hvězd, aerodynamice a taky o logistice. To poslední nás samotné dost překvapilo, protože v tom jsme taky nováčci. Že nevíte, co to je? Logistika je pracovní obor velkých lidí, který se zabývá plánováním a řízením pohybu věcí. Například když si koupíte hračku, tak logistika by řešila, kde se ta hračka vyrobí, prodá a jak doputuje k vám. Dospělácká nuda? Souhlas! Naši Čiku to ale baví, protože s rodiči bydlí v hnízdě poblíž takových velkých skladovacích hal a pořád počítá auta, která věci přivážejí, převážejí a zase odvážejí. Je to naše malá chytrolínka. To se jí musí nechat.

Z místa hnízda, kde malá čapí slečna bydlí, plyne i její druhá vášeň – má obrovský smysl pro pořádek. Všechno musí být podle pravidel, na svém místě a v nejlepším stavu. Jakmile všechno není perfektní a nedává smysl, je z toho dost nesvá.

V srdcích nás lidí z EBUU má své velké místo. Od té doby, co se u nás ukázala, jde všechno jako na drátkách. Právě díky ní se všechny objednané kousky dostávají co nejrychleji a nejzodpovědněji k dětem. Čika je takovou patronkou nových začátků a nových příběhů, které naše oblečení, hračky (a tak dále) získají u svých nových dětí.

A vůbec, věděli jste, že v pradávných dobách byl čáp symbolem života a poslem dobrých zpráv? Až nějakého uvidíte, tak si piště, že se k vám chystá něco úžasného! Ve starověkém Řecku čápa uctívali jako ptáka bohyně Héry, která byla patronkou porodů. V EBUU jsme si nemohli přát nikoho lepšího, kdo by naše objednávky doručoval novým rodinám. Děkujeme, Čiko!

A příště se těšíme na tebe, Tuldo!

Milé děti, další příběh o Čice a Tuldovi bude na světě zase za týden. Do té doby si můžete vymalovat jejich omlovánky, které vám maminka s tatínkem můžou vytisknout doma nebo v práci. Krásné dny a těšíme se zase na vás!

shoptet4

Kapitola II, Čika, omalovánka

NajduZboží.cz